Logo RRPROCUREMENT

Primair gericht op de beste aanbieder en aanbieding voor de opdrachtgever

Welkom op de website van RR Procurement: de onderneming van Ralph Rheiter. Met mijn passie voor en visie op inkoop in combinatie met een technische achtergrond, ga ik graag samen met u op zoek naar een praktisch toepasbare oplossing voor uw complexe inkoop- en/of aanbestedings-vraagstuk.

Even voorstellen: Ralph Rheiter

Door mijn opleidingen van LTS naar HTS en HEAO Logistiek en Economie, aangevuld met de specifieke inkoopopleidingen NEVI I en II, heb ik een ruime theoretische en praktische achtergrond. Daarnaast heb ik uitgebreide werkervaring in zowel de profit- als de non-profitsector, waardoor ik breed inzetbaar ben. Van technische toepassingen en oplossingen, tot politieke en juridische aspecten en implicaties die een rol kunnen spelen bij uw vraagstuk.
Binnen mijn vakgebied ben ik zeer ervaren met het gunnen van opdrachten op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Met
RR Procurement kan ik mijn ervaring in het begeleiden van complexe inkoop- en aanbestedingsprojecten op het gebied van infrastructuur en utiliteitsbouw optimaal toepassen, waarbij commerciƫle aspecten niet uit het oog worden verloren.
Mijn aanpak en stijl kenmerken zich door professionaliteit, gedegenheid en transparantie. En uiteraard onderstreept RR Procurement de NEVI Gedragscode.

Vraagstuk van de opdrachtgever als uitgangspunt

In de advisering en begeleiding van complexe inkoopprojecten dient het vraagstuk van de opdrachtgever altijd als uitgangspunt. Inkoop en/of aanbesteding is daarbij niet meer of minder dan een middel om het optimale resultaat te bereiken. Door het vraagstuk kritisch te benaderen en verbanden te leggen, kan ik de opdrachtgever adequaat van advies voorzien. Soms betekent het nemen van twee stappen vooruit, dat er eerst een stap terug wordt gedaan! Hierdoor kan de opdrachtgever goed onderbouwde beslissingen nemen waarmee, mogelijk tegen lagere kosten, een kwalitatief beter en/of efficiƫnter eindresultaat wordt bereikt.

Kompas
contact Ralph Rheiter
telefoon +31 6 24 99 58 78
adres Librije 49
5961 VG Horst
kvk 55408842